Πώς να αγοράσετε φάρμακα με ασφάλεια από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο μπορεί να είναι διασκεδαστικό για οποιονδήποτε

Πώς να αγοράσετε φάρμακα με ασφάλεια από ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο μπορεί να είναι διασκεδαστικό για οποιονδήποτε

Πίνακας περιεχομένωνΟ κανόνας 6 λεπτών για την αγορά συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε απευθείας σύνδεση – νομικήΛάβετε αυτήν την αναφορά σχετικά με το γιατί τα παιδιά αγοράζουν φάρμακα στα κοινωνικά μέσα – Sharp HealthcareΗ γοητεία είναι ασφαλές? – Τμήμα καταναλωτικών υποθέσεων του Νιου Τζέρσεϋ

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι φαρμάκων μπορούν επί του παρόντος να βρίσκονται σε σχεδόν οποιοδήποτε είδος κράτους ή χώρας που έχουν τηλεφωνικές γραμμές. Μερικοί πραγματικά αισθάνονται ολοκαίνουργιες νομοθεσίες θα χρειαστούν σίγουρα για την ενίσχυση αυτού του σεναρίου. “Επί του παρόντος, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να ζητηθεί ένας ιστότοπος διανομής ναρκωτικών για να αποκαλύψει οτιδήποτε στο κοινό”, ισχυρίζεται ο Rep. Ron Klink (D-PA), ο οποίος χρηματοδοτεί κανονισμούς καθαρού φαρμάκου.

Ορισμένοι εκπρόσωποι της αγοράς φαρμακείων αντιτίθενται στον κανονισμό ή οι πρόσθετες εξουσίες για τους διοικητικούς οργανισμούς σχετικά με την προϋπόθεση ότι οι υφιστάμενοι νόμοι αρκεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος. “Υπάρχουν (έλεγχοι) ήδη σε τοποθεσία για τη διαχείριση των φαρμακευτικών πωλήσεων”, λέει η Mary Ann Wagner, επικεφαλής των ρυθμιστικών θεμάτων του State of Drug Store για την Εθνική Ένωση Καταστήματος.

Για το λεπτό, οι ρυθμιστικές αρχές έχουν εισέλθει στην πραγματικότητα αυτό που ο Shuren της FDA ονομάζει “ένα εντελώς νέο βιντεοπαιχνίδι” που κόβει τις περιορισμένες δικαιοδοσίες πολλών ομοσπονδιακών και κρατικών επιχειρήσεων. Τα κρατικά κλινικά συμβούλια διαχειρίζονται την ιατρική πρακτική, ενώ τα κρατικά συμβούλια φαρμάκων φροντίζουν την πρακτική των φαρμακείων. Η FDA καθώς και η εγγύηση της ομοσπονδιακής πληρωμής στο εμπόριο ότι οι προμηθευτές φαρμάκων κάνουν νομικές αξιώσεις ασφάλισης για τα στοιχεία τους.

Ο τελικός οδηγός για να βρείτε ασφαλή φαρμακεία σε απευθείας σύνδεση – επαληθευμένο και εγκεκριμένο

Λύση παραδόσεων καθώς και το United State Post Office εφαρμόζουν νόμους που σχετίζονται με την παράδοση των προϊόντων https://www.kiva.org/lender/salla7336 φαρμάκων. Η FDA ελέγχει την ασφάλεια και την ασφάλεια, την απόδοση και την παραγωγή φαρμακευτικών φαρμάκων, καθώς και ένα στοιχείο της διαδικασίας που προτείνει. “Είναι μια παραβίαση της τροφής, της φαρμακευτικής αγωγής και της καλλυντικής πράξης για την πώληση συνταγογραφούμενων φαρμάκων χωρίς έγκυρη συνταγή”, λέει ο Shuren.

Εάν ένα κράτος κλείσει αποτελεσματικά έναν παράνομο ιστότοπο στα σύνορά του, ο ιστότοπος θεωρητικά εξακολουθεί να έχει 49 διάφορα άλλα πιθανά μέρη για να αγοράσει την αγορά. Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κλείσει μια απαγορευμένη ιστοσελίδα, η λειτουργία αυτή είναι εκτός λειτουργίας. Πως λειτουργεί η Ταδαλαφίλη του Cialis Τον περασμένο Ιούλιο, η FDA αποκάλυψε ότι συμμετείχε δυνάμεις με κρατικές ρυθμιστικές εταιρείες και επίσης αστυνομικές ομάδες για την καταπολέμηση των απαγορευμένων κατοικιών πωλήσεων συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Παρόλο που η ρύθμιση των πωλήσεων μέσω διαδικτύου των προϊόντων υγείας εξακολουθεί να είναι αρκετά ολοκαίνουργια, η FDA έχει πραγματικά λάβει αποτελεσματικά δραστηριότητα στο παρελθόν έναντι των απαγορευμένων ιστότοπων. Για παράδειγμα, η εταιρεία Golden State που ονομάζεται Lei-Home Accessibility Care το 1996 και το 1997 χρησιμοποίησε το δίχτυ για να προσφέρει ένα σετ σπιτιού που διαφημίζεται ως εξέταση αίματος για τον ιό βοήθειας.

Ο κανόνας 7 λεπτών για την αγορά συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε απευθείας σύνδεση – NBC 6 αναφορές καταναλωτών

Μετά από μια ολοκληρωμένη έρευνα του FDA, ο ιστότοπος έκλεισε και ο χειριστής του, Lawrence Greene, καταδικάστηκε σε φυλάκιση άνω των πέντε ετών. Τον περασμένο Ιούλιο, η αποζημίωση του ομοσπονδιακού επαγγέλματος εισήγαγε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται “Λειτουργία Cure. Όλοι, “που σκοπεύει να εγκαταλείψει τις ψευδείς ασφαλιστικές αξιώσεις για αντικείμενα και θεραπείες που έχουν προσβληθεί ως θεραπείες για πολλές προϋποθέσεις.

Ως συστατικό του προγράμματος, τέσσερις εταιρείες επεξεργάστηκαν χρεώσεις FTC για απατηλές αξιώσεις ασφάλισης υγείας.

Όλοι και έχουν λάβει πραγματικά τις δικές του ρυθμιστικές ενέργειες, όπως η αποστολή προειδοποιητικών επιστολών για να βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι καταργούνται λανθασμένες και παραπλανητικές δηλώσεις από το Διαδίκτυο. Περισσότεροι από δώδεκα κράτη έχουν λάβει επιπλέον κάποιο είδος δράσης κατά των φαρμακευτικών καταστημάτων στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Κάνσας, το οποίο πέρυσι απαγόρευσε σε πολλά φαρμακεία από την εκτέλεση απαγορευμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών εντός του κράτους.