Què significa les millors farmàcies en línia de desembre de 2022 – Forbes Health?

Què significa les millors farmàcies en línia de desembre de 2022 – Forbes Health?

Taula de contingutsEl truc de 5 segons per a Optum RX: lliurament de recepta ràpida i gratuïta5 fets fàcils sobre guions expressos en línia explicats

Imatge, mai us heu atret per comprar els vostres medicaments a una botiga de drogues en línia o a un lloc web més? Alguns llocs d’Internet de la botiga de drogues funcionen legítimament, així com el benefici de subministrament, la privadesa personal, l’estalvi financer de despeses i les salvaguardes per adquirir medicaments.

La FDA adverteix que hi ha moltes botigues de drogues en línia nocives que reclamen el mercat de medicaments amb recepta a tarifes profundament assequibles, sovint sense necessitat de recepta mèdica. Aquestes farmàcies basades a https://catalunyafarm.com/vidalista-online/ Internet solen vendre medicaments no autoritzats, falsos o no segurs fora de les garanties que compleixen les farmàcies qualificades. Nombroses botigues de drogues en línia perilloses utilitzen “botigues” falses per simular botigues de medicaments certificats o per fer -vos assumir els seus medicaments originaris de nacions amb requisits de seguretat elevats.

Aquestes drogues poden ser falses, desenfrenades o nocives per a vosaltres i també per als vostres familiars. Com es pot informar si una botiga de drogues a Internet funciona legítimament?

No tenen llicència als Estats Units ni per la vostra junta estatal de drogues. No tingueu cap farmacòleg acreditat al personal per respondre a les vostres consultes. Envieu medicaments que semblin diferents del que obteniu a la vostra farmàcia típica o que arribeu aquí en els envasos de productes trencats, danyats, en un idioma internacional, no tenen data de caducitat o que caduca.

Cobrar -vos pels articles que mai heu comprat ni obtingut. No oferiu valors clars creats de la vostra persona i també informació financera. Ven la teva informació a altres llocs d’Internet. Aquestes farmàcies ofereixen habitualment medicaments que no poden ser segurs, ja que podrien: tenir una o.

Contenen ingredients actius equivocats o altres compostos nocius. L’ingredient actiu d’un element de medicina acceptat és el que fa que la medicació sigui efectiva per a la malaltia o la condició que es pretén tractar. Si un medicament té ingredients energètics no identificats, pot deixar de treballar per tenir el resultat previst, pot tenir una interacció imprevista amb altres medicaments que esteu prenent, pot desencadenar efectes adversos perillosos o pot causar altres problemes de benestar greus, com ara al·lèrgies importants.

El nostre afrontament amb els preus alts dels medicaments amb recepta als Estats Units … Declaracions

Hi ha mètodes que podeu determinar una botiga de drogues en línia segura. Aquestes botigues de drogues: sempre truqueu a la recepta d’un professional mèdic. Subministreu una adreça física i també el número de telèfon als Estats Units tenen un farmacòleg amb llicència al personal per abordar les vostres preocupacions. Estan acreditats amb una junta estatal de drogues. Un altre mitjà per ajudar a garantir que utilitzeu una farmàcia en línia segura i legal és examinar el certificat de la farmàcia al Consell de Drug Store de la Board of Drug Store Font mitjançant el dispositiu de la zona del lloc web de la FDA, segur, RX.

Si bé hi ha farmàcies legítimes en línia, n’hi ha, a més, algunes que poden funcionar il·legalment. És fonamental inspeccionar sempre per assegurar -se que una farmàcia en línia sigui de bona reputació.

El 74% dels llocs canadencs medicaments de recursos de l’exterior del Canadà. Si adquireixes medicaments a una botiga de drogues en línia il·legal, és possible que posis en perill la teva salut i benestar: podràs acabar amb un medicament que conté ingredients actius incorrectes o nocius o sense ingredients medicinals en tots. El vostre problema pot continuar sent el mateix o pot empitjorar.